[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Date Index][Thread Index][Author Index]

Re: Echoplex sudden total noise!



I asked the Aurisis guys. But this was about a dozen years ago. Don't
know if there even are spare parts available today.

Greetings from Sweden

Per Boysen
www.perboysen.com
http://www.youtube.com/perboysen


On Tue, Feb 26, 2013 at 5:14 PM, Gio Gio <bluer.stuff@gmail.com> wrote:
> hey Per, thanks for your reply.
> How did you track down the chip?
>
> thanks
> g.
>
>
> On Tue, Feb 26, 2013 at 5:11 PM, Per Boysen <perboysen@gmail.com> wrote:
>>
>> I had that sudden noise burst in my EDP and got help to track it down
>> to a defect chip. After I received a new chip and put it in place the
>> problem never struck again.
>>
>> Greetings from Sweden
>>
>> Per Boysen
>> www.perboysen.com
>> http://www.youtube.com/perboysen
>>
>>
>> On Tue, Feb 26, 2013 at 5:01 PM, Gio Gio <bluer.stuff@gmail.com> wrote:
>> > Hi there,
>> > has anyone experienced something like this before?
>> > I have had quite a few glitches since I bought this thing and I'm not
>> > sure
>> > if I would venture using it live.
>> > My echoplex (original model from 94 - updated to Loop IV) sometimes
>> > fucks up
>> > and generates this intense wall of noise kinda thing.. I noticed it 
>> > does
>> > it
>> > sometimes when working with more loops and jumping from let's say 
>> > loop 1
>> > to
>> > loop 3.
>> > Other times it recalls sounds from the previous session, as in loops
>> > recorded BEFORE resetting it... pretty random..
>> >
>> > Just wandering if anyone has had similar problems ever..
>> >
>> > thanks !
>> > g.
>>
>